Vertalingen updaten website

Hoe kan je vertalingen op je website updaten na het toevoegen of aanpassen van tekst?
Of als je een fout opgemerkt hebt bij de vertalingen van je website?

• Vertalingen updaten na aanpassingen op pagina's/berichten
1) Login op de backend van de website (mocht je je login gegevens nog niet hebben ontvangen dan laat je ons maar iets weten).

2) Na het inloggen kom je op het dashboard van de backend terecht.
Links zie je een balk met allerlei opties. Voor vertalingen hangt het ervan af wat je juist wil vertalen. Pagina's zijn de algemene pagina's die je ziet op de website: home, over ons, contact,... . Bij berichten staan meestal blog/nieuwsberichten of vacatures. Ook kan je afhankelijk wat is ingesteld op jouw website nog extra's hebben waarbij realisaties of projecten worden toegevoegd.

3) De vertalingen werken overal hetzelfde. Als je naar pagina's gaat ga je na de titels een vlag bovenaan zien van de vertalingen die beschikbaar zijn op jouw website.
Onder deze vlaggen en achter elke titel staan tekens:

• Bij een potlood is de vertaling up-to-date. Je kan deze indien nodig ook nog altijd aanpassen.
  • Een cirkel met pijlen betekend dat hij ge-update moet worden. Draait de cirkel dan is hij hiermee bezig.
  • Een oogje betekenend dat hij automatisch ge-update is. Deze moet je dan nog nakijken.
4) Wil je een vertalingen aanpassen/bekijken/updaten dan klik je gewoon op het teken.

5) Wil je vertalingen aanpassen klik je dus op het teken en wordt je doorgestuurd naar de vertaal pagina. Hier kan je elke zin aanduiden en rechts vertalen. Als je de vertaling hebt ingevuld moet je even op het opslaan icoontje klikken. Onderaan zie je een balk van hoeveel vertaald is geweest. Als deze 100% is kan je rechts op de knop 'gereed' klikken en ga je terug naar de backend.