Vacatures toevoegen aan website

Hoe voeg je vacatures toe aan de website via 'Banen'?
Dit gebeurd via de plugin 'Banen'. Je kan ook vacatures toevoegen via berichten op de backend (zelfde principe als blog berichten toevoegen).

1) Login op de backend van de website (mocht je je login gegevens nog niet hebben ontvangen dan laat je ons maar iets weten)

2) Na het inloggen kom je op het dashboard van de backend terecht. Links zie je een balk met allerlei opties. Je klikt op 'Banen'.

3) Bij banen kan je vacatures toevoegen of bewerken. Een nieuwe vacature kan je toevoegen via de knop bovenaan of dupliceren van een bestaande vacature.

4) Als je op bewerken klikt (bestaande vacature, bij een nieuwe wordt je direct doorgestuurd) kan je alle informatie invullen. Je kan zaken toevoegen via de balk rechts. Deze 'inactive widgets' zijn nog extra informatie bij de andere informatie. Je kan deze slepen bij de andere velden.

5) Heb je een informatieveld te veel? Dan kan je deze slepen naar de inactive widgets of gewoon verwijderen.

6) Alle informatie die hier ingevuld wordt komt ook op de pdf te staan die de widget zelf opmaakt.

7) Bij instellingen: (bovenaan de vacature) kan je de korte inhoud invullen die bij de algemene overzicht pagina zal staan.

8) Bevestiging: hier komt de melding te staan die sollicitanten krijgen te zien na het contacteren van jullie via de vacature.

9) Melding: dit is het e-mailadres waar de vacatures naar verstuurd zullen worden. Dit is per vacature aanpasbaar.

10) Ben je klaar? Klik dan zeker op de knop 'Updaten' of 'Voeg toe' zodat je alles hebt opgeslagen.

PS: Vergeet niet om de vertalingen te updaten mocht dit van toepassing zijn op jouw website.